Dulceata de visine

de mihaelaM in Dulceata / Gem, 27 Iun 2011 | 4774 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3,5kg visine(fara samburi)
  • 3,5 kg zahar
  • 2 lamai
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine:

Rupem coditele la visine,le spalam bine...si acum vine ce-i mai dificil,scoatem samburii.

Cand visinile sunt fara samburi punem tot zaharul peste ele si le punem in frigider pana a doua zi.

A doua zi veti observa ca visinele au lasat un sirop,cu tot cu acel sirop le vom pune intr-o oala la foc mic sa fiarba.

Sa nu uitam sa mai spumam,de cate ori este nevoie.

Intre timp spalam borcanelele si le lasam cu gura in jos pe un prosop.

Cand dulceata este gata punem zeama de la lamaie mai lasam 3-4 min si gata.

Luam borcanele si punem in ele,asa fierbinte,atentie sa nu va frigeti ,e mai bine ca borcanul sa-l puneti intr-un castronel.

Dupa ce borcanele au fost umplute punem capacul si le mai dam 20 min la cuptor.Le lasam in cuptor pana a doua zi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de pepene galben